គ្រឿងផ្សំ
- ពោះវៀនជ្រូក
- ខ្ទឹមក្រហម
- ខ្ទឹមបារាំង
- គល់ស្លឹកគ្រៃ
- ម្ទេសឆា ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
- ប្រេងឆា
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេស
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
របៀបធ្វើ
- យកពោះវៀនជ្រូក មកខ្លាញ់ចេញអោយស្អាត លាងទឹក ច្របាត់អោយស្អាត។
- បុកខ្ទឹមក្រហម ខ្ទឹមបារាំង និងគល់ស្លឹកគ្រៃអោយល្អិត រួចយកទៅប្រលាក់ជាមួួួយ ពោះវៀន និងម្ទេសឆាអោយសព្វផ្អាប់ទុក ៣០នាទី។
- យកចង្កាក់ឬស្សីមកដោតពោះវៀន តាមការចូលចិត្ត រួចយកទៅអាំង ដោយឧស្សាហ៍ប្រែចុះប្រែឡើង រាល់ពេលប្រែ យកប្រេងឆាមកលាបពីលើតិចៗ ធ្វើបែបនេះដដែលៗរហូតដល់សាច់ឆ្អឹនល្អ។
- ហាន់ខ្ទឹមម្រហម និងម្ទេសស្តើងៗដាក់ក្នុងចានមួយ រួចដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី និងស្ករលាយជាមួយគ្នាអោយសព្វ ពេលញាំយកសាច់ជ្រលក់ជាមួយជាការស្រេច៕
Comments
Post a Comment