គ្រឿងផ្សំ:
១ សំបក:
- ម្សៅឆា រឺ ម្សៅដំណើម ៥ខាំ
- ម្សៅក្សាយ ២ខាំកន្លះ
- ទឹក រឹ ទឹកស៊ុប ១ចាន
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រា
- ស្ករស ៤ស្លាបព្រា
- ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រា
- ម្សៅឆា រឺ ម្សៅដំណើម ៥ខាំ
- ម្សៅក្សាយ ២ខាំកន្លះ
- ទឹក រឹ ទឹកស៊ុប ១ចាន
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រា
- ស្ករស ៤ស្លាបព្រា
- ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រា
២ ស្នូល:
- ស្លឹកគូឆាយ ៣ខាំ
- សាច់ជ្រូក ២ខាំ
- បង្គាស្រស់ ២ខាំ
- អំបិលចុងស្លាបព្រា
- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រា
- ស្ករស ២ស្លាបព្រា
- ម្រេចម៉ដ្ឋចុងស្លាបព្រា
- ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រា
- ស្លឹកគូឆាយ ៣ខាំ
- សាច់ជ្រូក ២ខាំ
- បង្គាស្រស់ ២ខាំ
- អំបិលចុងស្លាបព្រា
- ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រា
- ស្ករស ២ស្លាបព្រា
- ម្រេចម៉ដ្ឋចុងស្លាបព្រា
- ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រា
ចំណាំ: ចំហុយ២០នាទី រីឯកាខ្ចប់នំគូឆាយ ចង់យករាងមូល ជ្រុង រឹក៏រាងអ្វីផ្សេងបានតាមចំណូលចិត្ត
Comments
Post a Comment