- សាច់ជ្រូក៣ជាន់ច្រៀកជាជំរៀក ប្រឡាក់ទឹកត្រី ល្ង ម្សៅមី និងម្សៅស៊ុប ប្រឡាក់ចូលគ្នា ផ្អាប់ទុក ១០-១៥នាទី ចាំយកទៅបំពង
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់កង់ៗ ប្រឡាក់ម្សៅបំពង
- ម្សៅបំពងលាយទឹករួចយកបំពងជាដុំតូចៗ
- អំបិល ស្ករស ម្ទេស ខ្លាញ់ រួចដាក់ឆាចូលគ្នាជាការស្រេច។
- ស្លឹកខ្ទឹមហាន់កង់ៗ ប្រឡាក់ម្សៅបំពង
- ម្សៅបំពងលាយទឹករួចយកបំពងជាដុំតូចៗ
- អំបិល ស្ករស ម្ទេស ខ្លាញ់ រួចដាក់ឆាចូលគ្នាជាការស្រេច។
Comments
Post a Comment