គ្រឿងផ្សំ
- ជើងជ្រូក ១ (កាត់ផ្នែកក្រចក់ចេញ ទុកទាំងមូល)
- អំបិល ២ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមបារាំង ១ (ពុះជា៤ចំនែក)
- ស្លឹកក្រូច
- រំដេង (ហាន់ស្តើងៗ)
- ម្រេចគ្រាប់ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹក ២លីត្រ
- ប្រេងឆា
- ម្ទេស (ហាន់ល្អឹតៗ)
- ខ្ទឹមស (ចឹញ្រ្ចាំអោយល្អឹត)
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកខ្មេះ ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ១/៤ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកឆ្អឹន ២ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- យកជើងជ្រូកដាក់ក្នុងឆ្នាំង ដាក់អំបិល ២ស្លាបព្រាបាយ ខ្ទឹមបារាំង ស្លឹកក្រូច រំដេង ម្រេច និងទឹកចូលស្ងោអោយឆ្អឹនល្អ រួចស្រង់ចេញទុកអោយស្ងួតទឹក។
- ដាំប្រេងឆាអោយក្តៅ ដាក់ជើងជ្រូកបំពងអោយក្រហមល្អ ស្រងចេញទុកអោយស្ងួតខ្លាញ់។
- លាយម្ទេស ខ្ទឹមស ទឹកក្រូចឆ្មារ ទឹកខ្មេះ ស្ករ អំបិល ទឹកត្រី និងទឹកឆ្អឹនជាមួយគ្នាអោយសព្វ ទុកជ្រលក់ជាមួយជើងជ្រូកបំពងជាការស្រេច៕
Comments
Post a Comment